קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות חמאה תוצרת בית

לחמניות חמאה תוצרת בית
צריך לחם צמחוני? לחמניות חמאה תוצרת בית יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 139 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, סוכר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אגרול תוצרת בית, לחמניות מחבת תוצרת בית, ו אגרול אפוי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, 2 כפות סוכר, ו 2 כוסות מים חמים בכוס מדידה 4 כוסות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מערבבים יחד תערובת שמרים, סוכר שנותר, וחמאה בקערה גדולה; מערבבים בביצה ומלח. מערבבים בהדרגה מספיק קמח כדי להפוך את הבצק רך. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. להפוך כל חלק החוצה על משטח מקומח קלות, ולהתגלגל למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
חותכים כל מעגל לתוך 12 טריזים.
5
מגלגלים כל טריז, החל בקצה רחב; מניחים על גיליונות אפייה משומנת. (
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
לחמניות עשויות להיות קפואות בשלב זה.) לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
הערה: אם לחמניות בלתי מוסוות קפואות, מניחים לחמניות קפואות על גיליונות אפייה ungreased. לכסות ולתת לעלות במקום חם. (85'), ללא טיוטות, 2 שעות של עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
אופים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק