קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי

לחמניות סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכי לחנות וקחי חומץ אורז, מלח ופלפל, שיצ'ימי-טוגראשי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון שומשום עם מיונז ווסאבי, שבתות עם המבורגרים רייצ'ל ריי סלמון עם ג' ינג'ר Wasabi מאיו, ו סלמון קלוי שומשום עם מיונז ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן wasabi מאיו.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2
מערבבים את wasabi ו maynaisse יחד בקערה קטנה. תניח בצד.תכין את הסלמון. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך כל פילה פתוח כדי ליצור חתיכה אחת כ 2 אינץ 'על ידי 8 אינץ', ועל ½ אינץ ' עבה. כדי להשיג התחלה זו בצד הדק ביותר של הפילה ולפרוס אופקית דרך הבשר דואג להשאיר קצה אחד שלם, זה butterflying.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים פילה פתוח, ולהפוך אותו. מתבלים אותו במלח ופלפל. ואז להפיץ על חצי כפית מיונז wasabi לאורך כל אורך זה. מגלגלים בחוזקה את הפילה החל בקצה הדק ביותר. לאבטח את הגליל סגור עם 1 או 2 קיסמים מעץ. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
מחממים מחבת ברזל ללא מקל או יצוק על חום בינוני עד חם, אם אתה מודאג דבק להוסיף את הכמות הזעירה ביותר של שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים זרעי שומשום על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
6
מניחים רול סלמון בערימה של זרעים ביסודיות מעיל תחתון, להוסיף כמה שייקים של shichimi-togarashi, אם משתמשים. חזור על התהליך בצד השני. העברת כל גליל למחבת החמה כפי שהוא מקבל מצופה.מבשלים את לחמניות הסלמון עד אטום כמעט באמצע, 4 או 5 דקות. הפוך אותם ומבשל עד עוד 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר אותם מהמחבת ולתת להם לנוח כמה רגעים בזמן שאתה מכין את sauce.In קערה קטנה לערבב את רוטב סויה וחומץ אורז יחד. מחלקים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של 4 קערות רדודות או צלחת מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים גליל סלמון אחד במרכז ולשים מנה של מיונז ווסאבי הנותרים ליד כל רול סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מגישים חמים.