קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות פרמזן קייזר

לחמניות פרמזן קייזר
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קיצור ירקות nonhydrogenated, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות פרמזן קייזר, לחמניות קייזר, ו לחמניות קייזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, לפזר שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
בואו לשבת עד בועות תערובת, על 10 דקות. (אם התערובת לא בועה, או שהנוזל לא היה בטמפרטורה הנכונה או השמרים ישנים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים 1 1/2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס של פרמזן, מלח, סוכר, וקיצור לתערובת שמרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
הוסף 1 ביצה לבן ומערבבים עד משולב לחלוטין.עם ריצת מיקסר, מפזרים לאט בקמח שנותר כמה כפות בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה במסה אחת, כ -5 דקות. המשך לערבב בצק עד חלקה וגמיש, על 8 עד 10 דקות יותר.שמן קל קערה גדולה עם 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מניחים בצק בקערה ולהפוך מעיל בשמן. מכסים במגבת לחה ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, שמן תבנית אפייה עם הנותרים 2 כפיות שמן ולהניח בצד.לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח נקי. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות (כל כ 4 1/2 אונקיות) וצורה ל 12 אינץ ropes.To ליצור גליל, לקשור חבל אחד לתוך קשר רופף; אתה רוצה 3 אינץ '"זנבות" משני צדי הקשר. קח את הזנב כי הוא על גבי, לעטוף אותו מתחת לקשר, ואז לדחוף אותו דרך החור המרכזי. הבא את הזנב השני מעל הקשר ודחוף אותו למטה דרך החור המרכזי. הגליל שנוצר יהיה קשר משוכלל שייראה אותו הדבר על גבי ותחתיתו. חזור על טופס 6 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מקום לחמניות כ -3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת, לכסות במגבת לחה, ולתת לעלות עד נפוחה וכ 1 1/2 פעמים גדול יותר, כ 45 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה אחד באמצע והשני בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
מניחים גיליון אפייה מתכת על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מערבבים ביצה לבן שנותר עם מים קרים בקערה קטנה עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
9
מברשת צמרות של לחמניות עם ביצה לשטוף, מפזרים באופן שווה עם פרג זרעים הנותרים 1 כף פרמזן, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים קוביות קרח על תבנית האפייה שחוממה מראש, ומיד מניחים גיליון אפייה עם לחמניות על המדף העליון.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים עד לטמפרטורה הזהב והפנימי מגיע 88°, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
העברת לחמניות מתלה תיל להתקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה