לינגוויני ופרושוטו פריטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני ו פרושוטו Frittatas. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 555 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, פטרוזיליה שטוחה, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פרושוטו מיני & אספרגוס frittatas, פרושוטו ומיני תרד פריטטות, ו לינגוויני עם ארטישוק מקורמל ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה במסננת. בעוד הפסטה עדיין במסננת, להשתמש sheers מטבח לחתוך את לינגוויני לחתיכות קטנות יותר. הפסטה צריכה למדוד כ -3 כוסות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. משמנים את מאפין הפח.
בבלנדר לשלב את הביצים, חלב, שמנת, גבינת מסקרפונה. להתמזג עד משולב היטב.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
מוסיפים את הפסטה לחתוך, פרושוטו, גבינת מוצרלה, גבינת אסיאגו, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט. מערבבים עד המרכיבים משולבים.
באמצעות מידה 1/3 כוס, למלא כל אחד מאפינס פחיות עד שני הפסטה והנוזל נמצאים בחלק העליון.
אופים עד המשרד מבושל דרך, על 30 עד 35 דקות.
תן מגניב במשך 3 דקות לפני הסרת מן הפח. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.