צלעות עגל Milanese עם מרווה
צלעות עגל Milanese עם מרווה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, צלעות עגל עבות, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו צלעות עגל מרווה, צלעות עגל עם קרום חרדל-מרווה, ו צלעות עגל עם מרווה וקרם סקווש פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הביצה כדי לערבב עם מלח ופלפל.
מערבבים את פירורי הלחם ואת המרווה הטריה או המיובשת. טובלים את צלעות העגל (כולל עצם הצלעות אם יש אחת) לתוך הביצה המוכה ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם. לנער את פירורי הלחם העודפים.
במחבת גדולה לא מקל, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
שים את צלעות העגל המצופות במחבת ומבשלים עד הזהב, כ 4 דקות. להסתובב ולבשל עד הזהב ופשוט לעשות, על 3 דקות יותר.
וריאציות: צלעות אלה הם גם מצוינים, ולמעשה מסורתי יותר, ללא מרווה.: אתה יכול לזרוק מסורת לרוחות לטגן את הצלעות בלי הולם. הם יצטרכו עוד דקה של בישול לכל צד. : אפשרות נוספת היא לעשות את זה עם צלעות חזיר, או הלם או לא.
מבחן-קצה המטבח: כדי להבטיח ציפוי פריך, לשמור על החום יציב במתינות נמוכה. אל תתפתה להפוך אותו או הפירורים לא חום לזהב פריך.
המלצת יין: נסה Riesling Sankt מגדלנר, או אם אתה לא יכול למצוא אחד, ריזלינג kabinett halbtrocken גרמני. אתה תהיה מופתע בשמחה על ידי כמה טוב שילוב של היין ואת צלעות העגל יהיה טעם.