לסכל עטוף צלעות תינוק אחורי
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך צלעות גב לתינוק, רוטב ברביקיו, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, צלעות בייבי-Back הטוב ביותר, ו צלעות בייבי גב.
הוראות
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
בקערה קטנה לערבב את החומרים לשפשף.
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות (ראה תמונה מימין למטה).
חותכים כל מדף לרוחב באמצע כדי ליצור שני מדפים קטנים יותר.
עונה כל חצי מדף באופן שווה עם לשפשף. באמצעות שמונה גיליונות 18 על 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה, לעטוף כפול כל מדף חצי בחבילה שלה.
מניחים את הצלעות על הגריל על חום בינוני ישיר ומבשלים 1 שעה, עם המכסה סגור, מדי פעם מפנה את המנות מעל אפילו לבישול,וודא שלא לנקב את הנייר.
הסר את החבילות מן הגריל ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. בזהירות לפתוח את חבילות נייר, להסיר את הצלעות, ולהשליך את השומן שניתנו לסכל.
מסננים ומוסיפים את שבבי העץ ישירות על גחלים בוערות או לקופסת המעשנים של גריל גז, בעקבות הוראות היצרנים. כאשר העץ מתחיל לעשן, להחזיר את הצלעות לגריל, צד העצם למטה. גריל מעל חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם רוחשים וחרוך קלות, 10 עד 12 דקות, מפנה ושופכים פעם או פעמיים עם הרוטב.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך כ 5 דקות.
חותכים לצלעות בודדות ומגישים חמים עם כל רוטב שנותר.