קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

לסכל עטוף צלעות תינוק אחורי

לסכל עטוף צלעות תינוק אחורי
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך צלעות גב לתינוק, רוטב ברביקיו, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, צלעות בייבי-Back הטוב ביותר, ו צלעות בייבי גב.

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
בקערה קטנה לערבב את החומרים לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות (ראה תמונה מימין למטה).
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
חותכים כל מדף לרוחב באמצע כדי ליצור שני מדפים קטנים יותר.
5
עונה כל חצי מדף באופן שווה עם לשפשף. באמצעות שמונה גיליונות 18 על 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה, לעטוף כפול כל מדף חצי בחבילה שלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
צחצח את סורגי הבישול.
7
מניחים את הצלעות על הגריל על חום בינוני ישיר ומבשלים 1 שעה, עם המכסה סגור, מדי פעם מפנה את המנות מעל אפילו לבישול,וודא שלא לנקב את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר את החבילות מן הגריל ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. בזהירות לפתוח את חבילות נייר, להסיר את הצלעות, ולהשליך את השומן שניתנו לסכל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מסננים ומוסיפים את שבבי העץ ישירות על גחלים בוערות או לקופסת המעשנים של גריל גז, בעקבות הוראות היצרנים. כאשר העץ מתחיל לעשן, להחזיר את הצלעות לגריל, צד העצם למטה. גריל מעל חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם רוחשים וחרוך קלות, 10 עד 12 דקות, מפנה ושופכים פעם או פעמיים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
הסר מן הגריל ולתת מנוחה במשך כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
חותכים לצלעות בודדות ומגישים חמים עם כל רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)