קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל

מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל
מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל עשויים להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו דבש, ביצים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד, מוס שוקולד עם פטל, ו מוס עוגת גבינה שוקולד עם פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקקאו Popovers: להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 232°. עם מברשת מאפה, מחבת popover מעיל ביסודיות עם 1 חמאת כף. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להקציף הנותרים 3 כפות חמאה. מנפים קמח, אבקת קקאו ומלח לקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת חלב כמות קטנה בכל פעם, לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברת תערובת למקרר ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
עבור מוס שוקולד: להביא 1 כוס קרם להתבשל בסיר גדול כבד תחתית מעל חום בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה 2 כפות סוכר עד התערובת היא עבה חיוור צהוב בצבע. קערה מאובטחת לדלפק על ידי גלישת מגבת מטבח לחה סביב הבסיס, או על ידי הגדרת אותו על גבי מחצלת גומי ללא החלקה, ולאחר מכן, לאט לשפוך את השמנת החמה, במהירות whisking לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
העברת תערובת עכשיו-סיר ריק ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של כף רושמת 71° על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים תמצית שקדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
ממיסים שוקולד במיקרוגל בקערה בטוחה למיקרוגל, מערבבים פעם 20 שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק. לחלופין, מניחים שוקולד בקערת מתכת שמתאימה מעל סיר. להביא על 2 סנטימטרים של מים להרתיח בסיר ולסדר קערה על מחבת, לוודא בתחתית הקערה לא ליצור קשר עם מים. מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להקציף שוקולד נמס לתוך פודינג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני רפרפת ומניחים במקרר עד קר לחלוטין, על 30 דקות. לחלופין, מניחים פודינג קערה באמבט קרח ומערבבים עד קר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
התערובת תהיה צפופה מאוד.
12
לאחר פודינג הוא מקורר, במערבל דוכן או עם מערבל חשמלי, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד קצף, ולאחר מכן, לאט להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד המשרד, אבל לא יבש, פסגות טופס. מערבבים 1/3 של לבנים לתוך פודינג כדי לשחרר, ואז בזהירות לקפל את הלבנים הנותרים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מחק את הקערה הלבנה ביצה, והכה הנותרים 1 כוס קרם על מהירות בינונית עד פסגות רכות, ואז לקפל לתערובת. מכסים ומקררים עד הצורך (מוס עשוי להיות מורכב עד 24 שעות מראש).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
לאסיפה: לאחר שתרכובת popover תנוח (התערובת אמורה לנוח ב-30 דקות), יש לערבב רק עד לתאגיד. מחלקים הבלילה שווה בין כוסות popover ואופים עד נפוח וזהב, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
העברה למתלה קירור מגניב במחבת על 5 דקות. להפוך popovers החוצה ישירות על מתלה מגניב 5 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
עם סכין משונן, לחתוך את צמרות popover ולהסיר פירור. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות, ולאחר מכן למלא עם מוס.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
17
טפטוף עם דבש, העליון עם פטל, ומפזרים מלח מלדון (אופציונלי). למעלה עם גג נפתח.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
18
מגישים באופן מיידי.