קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

מאלט סופגניות שוקולד

מאלט סופגניות שוקולד
סופגניות מאלט שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 381 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דבש נוזלי, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד, ו עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הסוכר והחלב במחבת במשך כ 5 דקות עד שהחלב חם-105-115°F-והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את השמרים לתוך קערה, לשפוך חצי חלב חם, ולאחר מכן לערבב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את החלב שנותר בחזרה על החום ומוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
חום בעדינות במשך כ 3 דקות (להיזהר לא לתת לחלב לרתוח).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
לנפות את הקמח והמלח לקערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את החלמונים, חלב yeasted, ואת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מערבבים יחד, ציור בקמח שמסביב לעשות בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ולשים בידיים משוריינות במשך כמה דקות עד שהבצק חלק וגמיש. אבק עם קצת קמח נוסף אם התערובת היא דביקה מדי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מניחים בקערה נקייה מאובקת בקמח. מכסים בניילון נצמד כדי למנוע מהבצק להיווצר עור מלמעלה ומשאירים אותו במקום חם למשך 1-11 / 2 שעות עד שהוא מכפיל את גודלו.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
כאשר הבצק עלה, לדפוק אותו בחזרה על ידי נותן לו חבטה ללוש קלות על משטח עבודה משוריין.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
מרדדים את הבצק עם מערוך מקומח לעובי של כ 3/4 אינץ 'ולעצב אותו למלבן 9 x 6 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 12 כריות מלבניות, ולאחר מכן למקם על גיליון אפייה מצופה נייר קלף ולהשאיר לעלות שוב במשך 30-40 דקות עד הוכפל בגודל. (זה יהפוך את הסופגניות קל ורך פעם מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
בינתיים, לעשות את המילוי.
13
שים את השמנת במחבת ומערבבים בדבש לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
שים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. כאשר הקרם כמעט רותח, יוצקים אותו על תערובת השוקולד ומערבבים עד מעורבב היטב, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מערבבים את הסוכר שנותר עם אבקת מאלט בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
שים את השמן בטיגון עמוק וחום עד 340 ° F, או למלא סיר גדול שליש מלא בשמן צמחי וחום על חום בינוני גבוה עד קוביית לחם ירד בו רוחשת והופך חום זהוב בתוך 30 שניות. מטגנים את הסופגניות, בקבוצות, במשך 3-4 דקות עד חום זהוב שווה מבושל דרך, הופך אותם בשמן פעם או פעמיים. (יהיה עליך למתן את החום בין קבוצות על פי אם הסופגניות חום מהר מדי או לאט מדי.) באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הסופגניות מן השמן החם רול בסוכר לתת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מאלטמאלט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
17
כדי למלא את הסופגניות, כפית את השוקולד החם מילוי לתוך שקית צנרת מצויד זרבובית פשוטה קטנה. ודא שאתה צינור מילוי השוקולד בזמן שהוא עדיין חם. אם זה מתקרר יותר מדי, זה יהיה להגדיר וקשה לעבוד עם. הכנס את הזרבובית לתוך הסופגנייה וסחוט בעדינות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
18
מגישים מייד.