קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות15
ציון בריאות11
מגזין

מאפה אפרסק עצלן

מאפה אפרסק עצלן
סנדלר אפרסק עצלן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . אם יש לכם 1 (29 אונקיה) יכול פרוס אפרסקים, סוכר, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סנדלר עצלן, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק") (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ברגע שהתנור מגיע לטמפרטורה הרצויה, ממיסים מרגרינה בתבנית אפייה 9x13 זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים מיץ אפרסק שמור לתוך מרכיבים יבשים ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
הסר את מחבת הזכוכית מהתנור ושופכים את הבלילה בתחילת המרכז; הבלילה תתפשט לאחר מכן על פני מחבת שלמה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף אפרסקים על ידי הצבת אותם במרכז פאן; לאפשר להם להתפשט בכוחות עצמם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים סנדלר בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד חום על גבי. לא לבשל יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.