מאפה אפרסק עצלן
סנדלר אפרסק עצלן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . אם יש לכם 1 (29 אונקיה) יכול פרוס אפרסקים, סוכר, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סנדלר עצלן, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק") (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ברגע שהתנור מגיע לטמפרטורה הרצויה, ממיסים מרגרינה בתבנית אפייה 9x13 זכוכית.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר ואבקת אפייה.
יוצקים מיץ אפרסק שמור לתוך מרכיבים יבשים ומערבבים עד חלקה.
הסר את מחבת הזכוכית מהתנור ושופכים את הבלילה בתחילת המרכז; הבלילה תתפשט לאחר מכן על פני מחבת שלמה.
הוסף אפרסקים על ידי הצבת אותם במרכז פאן; לאפשר להם להתפשט בכוחות עצמם.
אופים סנדלר בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד חום על גבי. לא לבשל יתר על המידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.