מאפינס אוכמניות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, מאפינס אוכמניות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם חלב, סוכר, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות עם ריבת אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות.
הוראות
מחממים את התנור ומכינים את מאפין הפח: מחממים את התנור ל 204° עם מתלה באמצע התחתון. באמצעות מחבת מאפין 12 היטב סטנדרטית, מניחים אניה מאפין בכל באר, או אם אין לך עוגיות מאפין, משמנים את החלק הפנימי של בארות מחבת מאפין עם שמן צמחי או חמאה.
מניחים את האוכמניות בקערה.
מפזרים 1 כף קמח עליהם בעדינות לזרוק את המעיל. (הקמח יעזור לשמור על האוכמניות לשקוע במאפין כפי שהוא מבשל.)
מערבבים את המרכיבים היבשים: בקערת ערבוב, מקציפים יחד את המרכיבים היבשים-הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
מערבבים את החומרים הרטובים בנפרד: בקערת ערבוב גדולה, מניחים את השמנת החמוצה, סוכר, ביצים, חלב, חמאה מומסת, גרידת לימון ווניל (המרכיבים הרטובים).
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת החמאה / סוכר / ביצה שליש בכל פעם ומערבבים עד שרק שולבו. אל תגזימו!
מקפלים בעדינות את האוכמניות לתערובת.
מנה את המאפינס: להפיץ את הבצק באופן שווה בין הכוסות. תצטרך למלא אותם גבוה מאוד כדי להשתמש בכל הבלילה ב -12 מאפינס, וזה בסדר. הם לא יישפכו. אם עדיין יש לך יותר מדי בצק, להתחיל למלא עוד פח.
מניחים את המאפינס בתנור ואופים ב 204° עד המאפינס הם חום זהוב, על 20 דקות. (אם המאפינס מקבלים חום מדי, אוהל עם נייר כסף.) מבחן עם שיפוד במבוק כדי לוודא את מרכזי המאפינס נעשים.
בואו מאפינס מגניב במחבת מאפין במשך 2 עד 3 דקות, ואז להסיר אותם מהמחבת.
בואו מגניב עוד 10 דקות לפני האוכל.