מאפינס קל מאק וגבינה
המתכון של Easy Mac and Cheese Muffins מוכן תוך כ-55 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית לקטו אובו יוצאת דופן , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לך חלב, ביצה, מקרוני מרפק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כארוחת בוקר. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Mac and Cheese כמעט ללא אשמה , BBQ Mac and Cheese , ו- Creamy Bacon Mac and Cheese .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית מאפינס בתרסיס בישול נון-סטיק. בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם, שמן הזית והמלח; לְהַפְרִישׁ.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים את המקרונים ומבשלים כ-8 דקות, הוא עדיין צריך להיות מעט יציב.
מסירים מהאש, מסננים ומחזירים למחבת; מערבבים פנימה את החמאה והביצה עד שהפסטה מצופה באופן אחיד. שומרים 1/2 כוס גבינת צ'דר חדה ומערבבים את יתרת גבינת הצ'דר, החלב וגבינת המוצרלה לתוך הפסטה. כף לתוך תבנית המאפינס המוכנה.
מפזרים מעל את הגבינה השמורה ואת תערובת פירורי הלחם.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהציפוי שחום יפה. מניחים למאפינס להתקרר כמה דקות לפני שמוציאים מהתבנית. זה יאפשר לגבינה להתייצב והם ישמרו על צורת המאפין שלהם.