שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל דרומי. נסו להכין מאפינס תירס עם סלסה בבית. מנה אחת מכילה 210 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 28 סנט למנה , תקבלו לחם ל-8 מנות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו מלח, סודה לשתייה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון לא כל כך מרהיב של 33% . נסו מאפינס תירס עם תירס טרי , המבורגרים עם שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס , וסלסת תירס ופלפל חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח. בקערה נוספת, ערבבו את שאר החומרים. ערבבו עם החומרים היבשים רק עד לקבלת תערובת לחה. מלאו תבניות מאפינס מרופדות בנייר או משומנות עד שני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 20-22 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים במשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת צינון.