מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? לבשל את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא עלי בזיליקום, מלון, צ'יילס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, קוק הספר: Provençal Olive Fougasse, ו לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף ולייבש את הצ ' ילי, ולאחר מכן להבקיע כל פלפל 3 פעמים עם סכין קילוף.
מניחים אותם בצנצנת זכוכית, ממלאים את הצנצנת בשמן זית, ומכניסים את הצנצנת לאור שמש ישיר לכמה שעות. (או אם אתה רוצה להשתמש בשמן מיד, לחמם אותו על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות.) שמן זית מתובל ניתן לאחסן, מכוסה, במקום חשוך קריר עד 1 שבוע.
מסדרים את פרושוטו פרוסות בשכבה אחת על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף.
אופים בתנור עד הפרושוטו הכהה בצבע ומריח כמו בייקון, 6 עד 8 דקות. להפריש להתקרר.
כאשר prosciutto הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר אותו לחתיכות.
טפטוף 1/4 כוס שמן זית מתובל על קוביות מלון בקערה, ולזרוק למעיל. (אתה יכול לקרר מלון בשלב זה. כדי לשרת, לחלק את המלון בין ארבע צלחות.
מפזרים כל חלק עם כמות שווה של פרושוטו מתפורר, ומקשטים עם 2 או 3 עלי בזיליקום טריים.