קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

מוסקה קרואטית

מוסקה קרואטית
המתכון מוסקה קרואטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. אם יש לכם שיני שום, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קרואטי "zgvacet", פאי תפוחים קרואטי, ו כרוב כבוש, דרך קרואטית.

הוראות

1
חותכים X בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות blanch יחד בסיר 6-8 ליטר של מים רותחים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים עגבניות עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להתקרר. לקלף את העור עם סכין קילוף, החל מקצה הבקיע, ולהשליך. קוצצים דק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לפרוסות מעט פחות מ 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
שמן חום בסיר 4 עד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 188° על מדחום. מטגנים תפוחי אדמה ב 6 קבוצות, מתהפכים מדי פעם, עד הזהב, כ 6 דקות לכל אצווה, העברה עם כף מחורץ מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן370 בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מחממים חמאה בסיר כבד רחב של 6 עד 8 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים בצל ושום וסאוטה, מערבבים מדי פעם, עד שזהוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים בשר בקר וסוטא, מערבבים מדי פעם ושוברים גושים גדולים בכפית עץ, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכמעט כל הנוזל מתאדה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הסר מהחום ומערבבים בפירורי גבינה ולחם עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מסדרים שליש תפוחי אדמה, חופפים מעט, בחמאה 13-על ידי 9 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית, ולאחר מכן להפיץ עם חצי תערובת בשר. חזור על שכבות עם תפוחי אדמה ובשר, שהסתיים בשכבה שלישית של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא יחד חמאה, ביצים, חלב, גבינה ופירורי לחם עד רק בשילוב, ואז לשפוך באופן שווה על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
אופים עד חום זהוב מבעבע בקצוות, 35 עד 40 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות