מוסרי
אם יש לך מלח, תמצית vanillan, שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו S ' mmoralist (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 10 דקות.
קו 8x8x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם פלסטיק לעטוף, עוזב overhang.
מפזרים 2 כפות אבקת סוכר מעל לעטוף פלסטיק.
שלב הנותרים 3/4 כוס מים, 2 כוסות סוכר, ו 6 כפות סירופ תירס בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים ללא ערבוב עד רושמים מדחום 230 ° F, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 14 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת). מערבבים הנותרים 6 כפות סירופ תירס ווניל.
העברת תערובת סוכר למיקסר לעמוד כבד עם קובץ מצורף ההנעה.
מוסיפים תערובת ג ' לטין. הכה במהירות נמוכה עד התערובת הופכת אטום, על 5 דקות. הכה על בינוני-גבוה עד התערובת היא מגניבה ויוצרת פסגות לבנות רכות, כ 15 דקות.
מורחים באופן שווה בצלחת מוכנה. אבק עם 2 כפות אבקת סוכר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות להגדיר (מרשמלו יהיה רך). כיסוי; להכניס למקרר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה.)
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה בינונית עד חלקה.
להוסיף סוכר; לנצח עד מעורבב.
מוסיף קמח, אבקת קקאו, ומלח; לנצח רק עד מעורבב, הוספת מים על ידי כפית אם התערובת יבשה מדי. טופס בצק לכדור; לשטח לתוך מלבן. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים בצק לתוך מלבנים 2x4 אינץ'.
העבר מלבנים לגיליון מוכן.
אופים עד נפוח ומתחיל לפצח, על 9 דקות.
העברת עוגיות ל rack כדי מגניב (עוגיות יהפכו פריך כפי שהם מגניבים).
קו עוד תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. מערבבים שוקולד בדוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד מומס וחלק.
מורחים על קלף על גיליון מוכן. הפעל מזלג למעלה ולמטה אורך שוקולד, יצירת רכסים. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות. לשבור שוקולד לחתיכות לא סדירות גדולות.
מניחים 1 עוגייה על כל אחד 6 צלחות.
חותכים מרשמלו לשישה מלבנים 2x4 אינץ'.
מעבירים מרשמלו לסכל. באמצעות מבער ריתוך, צמרות חומות של מרשמלו. הפוך 1 מרשמלו, צד חום למטה, על גבי כל עוגייה. חלק עליון חום וצדדים של מרשמלו על עוגיות. מסדרים חתיכות שוקולד באופן דקורטיבי על גבי מרשמלו ומגישים.