קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה

תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה
תאילנדית זה אתה תאהב את זה חם קארי קערות אטריות בשר בקר, מלון ירוק עם לימון סורבה עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך שמן בטמפרטורה גבוהה, 3 פאונד פטריות שיטאקה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: בסגנון תאילנדי קארי שרימפס וקערות אטריות, קערות אטריות בשר תאילנדיות, ו קערות אטריות בטטה קארי ירוקות.

הוראות

1
שים את סטייק האגף במקפיא במשך כמה דקות כדי לסייע חיתוך דק בבטחה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
2
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת קטנה על חום בינוני. לדלות את פרוסות שאלוט בקורנפלור ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שאלוט לתוך שמן מחומם ולהסיר אותם צלחת מרופדת נייר מגבת כאשר הם הופכים צבע זהוב חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים ולהוסיף את הפסטה. תבשל לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בעוד מי פסטה מגיעים לרתיחה, גזע דק לחתוך את הפטריות, זרע דק לחתוך את הפלפלים מתוקים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
הסר את הבשר מן המקפיא דק לחתוך ברוחב 1/4 אינץ 'על ידי חתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת גדולה או בוק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את הבשר ומבשלים בשכבה אחת במשך 2 עד 3 דקות. הפוך את הבשר והוסף שיטאקים, פלפלים מתוקים וחמים, שום ובצל ירוק. מוקפץ 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את משחת קארי, רוטב דגים ומניה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רוטב דגיםרוטב דגים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מוסיפים את edamame, ומבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך, ולאחר מכן להוסיף את בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מסננים את הפסטה ומכניסים לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיפים את תערובת הבשר, גרידת הלימון ומיץ ליים. לזרוק במרץ ומתבלים עם קצת פלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מקשטים בצלצלים מטוגנים מפוזרים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Aichenberg פרימיום Gruner Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.