קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית

מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית
מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, זנגביל טחון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס לימון-ג'ינג'ר, גלידת עוגיית המזל של נילי, ו עוגיות מזל תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמנת הכבדה, זנגביל טרי וג ' ינג ' ר הקרקע בסיר בינוני ומביאים רק מתחת לרתיחה. כבה את החימום ותן לשמנת לשבת במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולאחסן במיכל אטום במקרר לילה או עד 4 ימים.
3
עבור עוגיית המזל: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר וחלבוני ביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות מזלעוגיות מזל
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטאטא את החמאה המומסת, ולאחר מכן את הקמח ולאחר מכן את זנגביל (או תמצית או תבלין על פי בחירתך).
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מניחים את הבלילה במיכל אטום ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. (הבלילה ישמור במקרר עד שבוע במיכל אטום.)
6
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה שטוח מאוד, ברמה עם מחצלת אפייה סיליקון או נייר קלף, ו תרסיס ליברלי עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
כף על כף הבלילה על תבנית האפייה, באמצעות החלק האחורי של הכף או מרית אופסט, בזהירות להפיץ את הבלילה לתוך מעגל 6 עד 7 אינץ ' בקוטר. בפעמים הראשונות שלך אתה כנראה צריך להיצמד להכנת אלה אחד בכל פעם אבל ברגע שאתה מקבל את העניין, נסה לעשות 2-3 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים עד tuile הוא חום זהוב לחלוטין בכל רחבי, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
ברגע tuile נעשה, להסיר אותו מהתנור ומיד להתחיל להחליק מרית מתחת tuile כדי לשחרר אותו מן הסדין. Tuile יעבור כמה שלבים לפני שהוא מגיע למצב מקורר הסופי שלו פריך. ישירות מהתנור זה חם מדי ועדין להתמודד. לאחר כ -10 שניות זה חברות עד מספיק כדי להחזיק את צורתו כך שתוכל להתמודד עם זה ולעצב אותו. הוא נשאר גמיש במשך 10 עד 15 שניות נוספות; זהו חלון ההזדמנות שלך לעבוד עם העוגייה. ברגע שאתה עובד במרית מתחת לכל העוגיה, להרים אותו ולעצב לעוגיית מזל. אם אתה מחכה יותר מדי זמן העוגייה מתחילה להקשיח להתקרר ולאחר מכן הניסיון שלך לעצב אותו יגרום בלגן מנופץ. אתה יכול למקם את העוגייה בחזרה לתנור לכמה שניות כדי לחמם אותה מחדש למצב גמיש. עם זאת, עם כל reheating, העוגייה מתקררת אפילו מהר יותר אז אני ממליץ רק 2 re-heatings. השתמש בגיליון אפייה מגניב חדש עבור כל אצווה או לקרר את תבנית האפייה שלך מתחת למים קרים לפני שימוש חוזר. אם אתה מנסה כפית את הבלילה על גיליון חם זה יתחיל מיד להמיס ולהיות בלתי להפיץ. המשך עם כל הבלילה עד שיש לך 8 עד 10 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
בואו מגניב במשך 30 דקות. עוגיות להחזיק במשך בערך יום במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
11
כדי להרכיב: כאשר אתה מוכן לשרת את המוס, מסננים את השמנת הכבדה בטעם זנגביל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הקרם עד שהוא מחזיק שיא. מקפלים בקרד הלימון. מחלקים לתוך קערות הגשה העליון עם ג ' ינג ' ר מסוכר ועוגיית מזל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות מזלעוגיות מזל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
בסיר בינוני, לא מגיב, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה וחום רק מתחת לרתיחה. בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה לטאטא קצת ממנו לתערובת סוכר / ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתוך תערובת הסוכר / ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב. כאשר כל הנוזל החם שולב, להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולהחזיר את הסיר לחום בינוני. לבשל, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
הסר את curd מן החום לסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
להקציף את וניל ומלח. אתה צריך בערך 3 כוסות. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר. (Curd יכול להיות מורכב עד 5 ימים מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן