מוצרלה בקרוזה פניני
Mozzarellan ב Carrozza Panini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט}, ו Mozzarellan en Carrozza (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את השום הטחון בשמן זית בסיר גדול.
מוסיפים את כל פילה אנשובי צ ' ילי או פתיתי פלפל אדום, מתבלים עם פלפל, לפי הטעם. אפשר לטגן בחום במשך כדקה, ולאחר מכן להסיר מן החום.
יוצקים לתוך קערה, להפריש.
בקערה קטנה, להקציף ביצים, תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם. על צלחת אחרת, מניחים קמח, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים מחבת nonstick גדולה או מחבת על חום מתון. כאשר הוא חם, שמן קלות את המחבת אם זה לא nonstick. חמאה 1 צד של כל פרוסת לחם, ואז לשים 4 פרוסות, בצד חמאה למטה, על משטח עבודה.
מורחים 1 צד של 4 פרוסות לחם עם תערובת אנשובי, מחלק אותו באופן שווה. למעלה עם סיבובים פרוסים של מוצרלה, מחלק אותו באופן שווה. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם שנייה, בצד חמאה למעלה.
אחד בכל פעם, לטבול את הכריכים בקמח מתובל, ציפוי טוב, אז אמבט הביצים. שים אותם במחבת או במחבת. לבשל, מפנה פעם אחת, עד הלחם משחימים היטב משני הצדדים והגבינה מותכת, על 3 דקות לכל צד.
חותכים חצאים או רבעים ומגישים מיד.