מוצרלה מרינרה דורשת כשעה מההתחלה ועד הסוף. לתוספת זו יש 252 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם רסק עגבניות, סוכר, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 26% . מתכונים דומים: מוצרלה ובזיליקום עם רוטב מרינרה , מקלות מוצרלה תוצרת בית עם רוטב מרינרה ואפייה קלה של חצילים ריקוטניים מרינרה .
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים את הבצל והשום בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
24 חתיכות גבינת מחרוזת
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המים, הסוכר, המלח ועלה הדפנה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20-30 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים מניחים עטיפת אגרול על משטח עבודה כשהנקודה פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מניחים חתיכת גבינה ליד הפינה התחתונה. מקפלים את הפינה התחתונה של העטיפה מעל גבינה; מגלגלים רק עד שהגבינה סגורה. מקפלים את הצדדים של העטיפה מעל. בעזרת מברשת מאפה מרטיבים את הפינה העליונה במים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5
מגלגלים היטב כדי לאטום, ויוצרים צינור. חזור.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
6
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים מקלות מוצרלה, כמה בכל פעם, במשך דקה אחת או עד להזהבה, והופכים מדי פעם. השליכו את עלה הדפנה מרוטב המרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גב שומן חזיר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה