קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

מטחנת בשר בקר עם זיגוג פלפל 3, רוטב סטייק מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר

מטחנת בשר בקר עם זיגוג פלפל 3, רוטב סטייק מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר
מטחנת בשר בקר מתכון עם זיגוג פלפל 3, רוטב מיונז, וביצים מקושקשות צ'דר יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו חזרת, מלח כשר ופלפל, בירה לשוער ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צ'ייב בלוסום וצ' דר ביצים מקושקשות, ביצים מקושקשות עם עגבניות, צ'דר וכוסברה, ו צמה ארוחת בוקר עם חזיר, פטריות, צ'דר, בצל ירוק, וביצים מקושקשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד שהוא מתחיל להבהב. לטף את הבשר יבש משני הצדדים עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לצרוב בשמן עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מוסיפים את הבצל והגזר לסיר ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את הבירה ומבשלים עד מופחת בחצי. להחזיר את חזה הבקר לסיר ולהוסיף מספיק ציר עוף לבוא באמצע הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את המפרץ, הקורנית והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד מזלג מכרז, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בעוד בריסקט הוא בישול, לשלב את הסוכר והחומץ בסיר בינוני, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מופחת לכ 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
בואו להתקרר מעט.
11
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מברשת את החלק העליון של חזה בקר עם כמה זיגוג, העליון עם גרגרי פלפל כתוש, ו לצלות עד בועות זיגוג קצת.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
כדי להרכיב את הכריכים: פרוס את חזה הבקר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
14
מורחים קצת מיונז רוטב סטייק על הקרביים של לחמניות הסנדוויצ ' ים. ערימת קצת חזה על הלחמניות; אם תרצה, לטפטף קצת זיגוג נוסף על גבי. למעלה עם כמה ביצים מקושקשות וצ ' יפס מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
רוטב סטייקרוטב סטייק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
לטאטא יחד את כל החומרים ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לכסות ולתת לשבת במקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
16
ממיסים את החמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיף את הביצים ומבשלים עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הגבינה, להסיר מן החום, ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

מרכיבים

10קצת קישואים קצוציםצ'יפס מנגל קומקום, מרוסקצ'יפס מנגל קומקום, מרוסק2קילוגרםחזה בקר, גזוז של עודף שומןחזה בקר, גזוז של עודף שומן2בקבוקיםבירה פורטרבירה פורטר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור כתושפלפל שחור כתוש3קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2largesגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ113פלפל האבנרוצ'דר מגורד (צ' דר מיושן ממש טוב)צ'דר מגורד (צ' דר מיושן ממש טוב)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון12largesביצים, מקציפים עד חלקהביצים, מקציפים עד חלקה2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1אוראו ממולאים כפוליםפלפל ירוק מרוסקפלפל ירוק מרוסק1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3קרום: פירורי קרקר גרהםחזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה3קרום: פירורי קרקר גרהםחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק10קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות6קרום: פירורי קרקר גרהם4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה2בצל ספרדי, חצוי פרוס דקבצל ספרדי, חצוי פרוס דק3עלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים1אוראו ממולאים כפוליםפלפל ורוד כתושפלפל ורוד כתוש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ שרי מיושןחומץ שרי מיושן8גלילי סנדוויץ ' רכיםגלילי סנדוויץ ' רכים3עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל מלאחרדל מלא

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות ראנצ ' ו Sisquoc סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% יין סירה מכרם מקמורי של ראנצ ' ו סיסקו, נבחר ותוסס בשיא טעמיו. עונת גידול ארוכה ומלחיצה עקב בצורת באמת מבליטה את המהות של סירה. אוכמניות חזקות ממלאות את הפה ומותירות טאנינים לעיסים שמסתובבים בגימור ארוך ורך. תיהנו עם סלט סלק בלסמי קלוי ושליו קלוי.