אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, מלית תפוחים מתוקה ומלוחה עשויה להיות אדירה ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 260 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תערובת פירות טרופית, בצל, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מלית מתוקה ומלוחה, צלעות חזיר מתוקות ומלוחות מעל מלית, ו צ'וריסו בטטה ומילוי תפוחים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את התפוח, הסלרי, הבצל, הפטרוזיליה, הבצל הירוק ועלי הסלרי בחמאה עד שהם רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים את תערובת הפירות, חמוציות, אגוזי פקאן, תיבול עופות, מלח, מרווה ופלפל. מערבבים במרק, מים ומילוי. לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
העברה ל-13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים בחום של 350 אפים למשך 20 דקות. לחשוף; אופים עוד 10-15 דקות או עד שהם מחוממים ומשחימים קלות.