קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה

מיליונר בריסקט עם קפה ורוטב סמרטוט בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מיליונר חזה עם קפה בירה סמרטוט רוטב. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, אבקת בצל, רוטב ברביקיווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות מתכונים דומים: בריסקט מטוגן ברוטב בירה ובצל, בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, ו בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את לשפשף על ידי הצבת מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילי, פלפל, אבקת בצל, אורגנו בקערה קטנה ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אם החזה שלך יש שכבה עבה של שומן, לקצץ אותו לעובי של 1/4 אינץ'.
4
מניחים את החזה במחבת צלייה בנדיבות מפזרים את שני הצדדים עם לשפשף, באמצעות כ 3 כפות לכל צד וטופח אותו לתוך הבשר עם קצות האצבעות. שאריות לשפשף ניתן לאחסן במשך כמה חודשים בצנצנת. אתה יכול לבשל את חזה הבקר מיד, אבל זה יהיה טעם טוב יותר אם אתה נותן לו לרפא במקרר מכוסה לפחות 4 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש עד בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולהפעיל את הגריל על גבוה עד שאתה רואה עשן ואז להפחית את החום בינוני נמוך. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז, מחממים את הגריל עד בינוני נמוך, ואז זורקים 1 כוס של שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
כאשר מוכן לבשל, למקם את חזה בקר במרכז באח חם, צד שומן למעלה, על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. לעטוף את פרוסות בייקון על החלק העליון של הבשר, ולאחר מכן לכסות את הגריל. מבשלים את חזה הבקר עד רך מאוד, 5 עד 6 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע על 190 מעלות F. בנדיבות לנגב או למרוח את הבשר משני הצדדים עם רוטב סחבה. לעטוף את חזה בקר בנייר אלומיניום, ולהמשיך לבשל עד הסוף. אם משתמשים בגריל פחם, כל שעה תצטרך להוסיף 12 גחלים טריות ו 1/2 שבבי עץ כוס לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
להעביר את חזה בקר בגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותך דק על פני התבואה, באמצעות סכין חשמלי או סכין חיתוך חדה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מעבירים את הבשר הפרוס למגש. כפית את רוטב ברביקיו על הבשר או, יותר טוב, לשרת אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים לערבב. טעם לתיבול, הוספת מלח נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזוןגויה סאזון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
שלב את רוטב ברביקיו, סלסה, וחומץ בסיר שאינו תגובתי על חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת לבשל עד עבה וטעים, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הרוטב יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר ויכול להיות בקירור, מכוסה, עד 48 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
Dientes De AjoDientes De Ajo
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסיידר תפוחיםסיידר תפוחים62 כפות חמאה מומסת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ברביקיו האהוב עליך, (מומלץ: יצירת מופת KC או עין השור)רוטב ברביקיו האהוב עליך, (מומלץ: יצירת מופת KC או עין השור)2קילוגרםמרכז לחתוך חתיכת בריסקטמרכז לחתוך חתיכת בריסקט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה10קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר בקר או עוףציר בקר או עוף2קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת צ'ילי טהוראבקת צ'ילי טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ סיידר, או יותר לפי הטעםחומץ סיידר, או יותר לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב חריף (מומלץ: רוטב טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: רוטב טבסקו)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלסה קלה או חמה האהובה עליךסלסה קלה או חמה האהובה עליך1גבינת פרמזן מגוררתכָּתֵףכָּתֵף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורגנו מיובשאורגנו מיובש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח כשר או יםמלח כשר או ים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח כשר או יםמלח כשר או ים10קצת קישואים קצוציםמלח כשר או יםמלח כשר או ים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוטהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר