קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיסיסיפי Mud S'Mores-Fudge Pie

מיסיסיפי Mud S'Mores-Fudge Pie
המתכון Mississippi Muds S ' Mores-Fudge Pie יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 727 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לך מלח, פירורי קרקר גרהם, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לא לאפות s ' mores עוגה, S ' mores פאדג, ו S ' mores פאדג פאי.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 2 מרכיבים 1/4 כוס סוכר; לחץ על החלק התחתון 2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מפזרים 3/4 כוס פקאן מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
מיקרוגל קצוץ שוקולד וחמאת כוס 1 בקערת זכוכית גדולה בטוחה במיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא קמח, הבא 4 מרכיבים, הנותרים 2 כוסות סוכר לתוך תערובת שוקולד, לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר מהתנור, וקריר במחבת על מתלה חוט 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים ברוילר עם מתלה תנור ברמה הנמוכה ביותר מחום.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מניחים פאי (במחבת) על מחבת ג ' לי רול. לזרוק יחד את שני המרשמלו; תל על עוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה. לצלות 30 שניות עד 1 דקה או עד מרשמלו הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהתנור, ומיד להסיר צדדים של פאן. מגניב על מתלה תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בינתיים, להכין ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
12
טפטוף על מרשמלו; מפזרים הנותרים 3/4 כוס פקאן.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.