מלון ופרושוטו סלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלון ופרושוטו סלט פריך. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם פיסטוקים, גבינת פטה, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. נסו מרק מלון עם פרושוטו פריך, סלט מלון ופרושוטו, ו סלט מלון עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים חצי prosciutto על צלחת מיקרוגל מרופדת נייר מגבת; מכסים במגבת נייר. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד פריך. חזור על ההליך עם שנותר prosciutto. לשבור פרושוטו לחתיכות גדולות.
להקציף יחד מנטה ו 5 החומרים הבאים.
לזרוק ירקות ומלון קצוץ עם ויניגרט, העליון עם פרושוטו מבושל, גבינת פטה מתפוררת, ופיסטוקים קצוצים.