ממתקים לחג קרמל
ממתקי קרמל לחג עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. אם יש לך ממתקים מצופה שוקולד חלב חתיכות, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ממתקי קרמל, ו ממתקים עם אגוז קרמל.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב סוכר חום וחמאה; לנצח עד חלקה. מערבבים שיבולת שועל ודגנים.
מוסיפים קמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים עד מעורבב היטב. שמור 3 כוסות תערובת שיבולת שועל לציפוי. לחץ נשאר תערובת בתחתית מחבת מרוסס.
אופים ב 177°. במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב קרמל וחלב; חום על אש נמוכה עד קרמל נמסים תערובת חלקה, ערבוב כל הזמן.
הסר בסיס אפוי חלקית מהתנור.
מפזרים 1 כוס של חתיכות שוקולד.
טפטוף עם תערובת קרמל, להיזהר לא לתת הצדדים מגע קרמל של מחבת. טיפה שמורות תערובת שיבולת שועל על ידי עטיפת כפית חופנים על תערובת קרמל.
מפזרים חתיכות שוקולד שנותרו.
חזור לתנור; אופים 20 עד 24 דקות נוספות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון הוא חום זהוב. מגניב 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.