מנגו-פודינג לחם קוקוס
פודינג לחם מנגו-קוקוס עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך משמש צוף, חלב, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פודינג לחם קוקוס עם רוטב מנגו, פודינג לחם שוקולד לבן מנגו קוקוס, ו מנגו-פודינג אורז קוקוס.
הוראות
כדי להכין פודינג לחם, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים לחם ומנגו.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים 10 דקות נוספות או עד הסט.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
כדי להכין רוטב, לשלב סוכר וצוף בסיר קטן. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
שלב את עמילן התירס ואייד חלב בקערה קטנה.
הוסף תערובת קורנפלור לתערובת נקטר. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מגישים חמים על פודינג לחם.