מערבולות שוקולד-דובדבן
מערבולות שוקולד-דובדבנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. נסו מערבולות שוקולד אגוז, אופים & מערבולות שוקולד פרוסה, ו פונדו חמאת בוטנים עם מערבולות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, פועם היטב.
להוסיף ביצה וניל; לנצח היטב.
מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה.
מוסיפים דובדבנים טחונים לבצק בקערה ומערבבים היטב.
מוסיפים 3 כפות קמח אם הבצק רך מדי.
הסר בצק דובדבן מקערת ערבוב, ולהניח בצד. להחזיר בצק רגיל לקערת ערבוב; להוסיף שוקולד נמס, פועם היטב. מכסים ומקררים את שתי המנות של בצק 1 שעה.
מגלגלים כל חצי בצק למלבן 15 "x 8" על נייר שעווה משוריין.
מניחים בצק דובדבן על גבי בצק שוקולד; מקלפים את נייר השעווה העליון. בחוזקה רול בצק, ג ' לירול אופנה, החל בצד הקצר וקילוף נייר שעווה מן הבצק בעת גלגול. כיסוי וצינה 1 שעה.
חותכים בצק לפרוסות 1/4"; מניחים על יריעות עוגיות ungreased.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות.
הערה: כדי למנוע עוגיות שטוחות, להפוך לחמניות בצק באמצע הזמן מצמרר השני. חוט דנטלי מקל על חיתוך הבצק.