בננה אמפנדס
המתכון Bananan Empanadas מוכן בסביבות 55 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 767 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בננות, יוגורט, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו Bananan Empanadas, Ampanadas Bananan של Ninfa, ו בננה-שעועית שחורה Empañadas (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות צימוקים במים חמים במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מערבבים בקיצור באמצעות מזלג, עד שהתערובת כולה היא כדורי אפונה בגודל. מערבבים ביוגורט, ורק מספיק של 1/2 כוס מים קרים כדי להחזיק אותו יחד בבצק.
מרדדים בצק מרובע 1/8 אינץ ' בעובי. השתמש בסכין לחתוך לארבעה ריבועים 8x8 אינץ'. אל תדאג אם הם לא מושלמים.
מסננים את הצימוקים, ומערבבים עם הקינמון ובננות קצוצות. כפית חלק מתערובת הבננה על חצי מכל ריבוע, משאיר לפחות 1/2 אינץ ' של בצק חשוף בקצה כדי לאטום את הקצוות. מקפלים את הבצק על הפרי, וצובטים את הקצוות יחד. ודא שהם בטוחים. אני אוהב לגלגל את הבצק העודף סביב הקצוות ואז לצבוט אותו עד שהוא דק שוב. אתה רוצה להיות על סגירת אינץ 1/2 בסופו של דבר. אתה יכול לקצץ את הקצוות קצת כדי להפוך אותם יותר אסתטי.
מניחים אמפנדס על תבנית אפייה.
לטאטא יחד 1 כף מים קרים ביצה לבן; מברשת על צמרות.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.