מקלות לחם פרמזן
מקלות לחם פרמזן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם פרמזן, ביצה לבנה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו מקלות לחם פרמזן, מקלות לחם פרמזן, ו מקלות לחם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3/4 כוס מים חמים (105 מעלות F עד 110 מעלות F) ואת הסוכר במעבד מזון.
מפזרים את השמרים על פני השטח ומניחים בצד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים את שמן הזית ואת הדופק פעם אחת.
מוסיפים את הקמח והמלח; דופק כדי ליצור בצק חלק, כ 2 דקות.
מברשת קערה גדולה עם שמן זית.
להעביר את הבצק לקערה וליצור לכדור. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד שמכפילים אותו, בערך 1/2 שעות.
לפרוס גיליון גדול של נייר קלף ומברשת עם שמן זית.
מעבירים את הבצק לקלף ומטפחים אותו למלבן בגודל 6 על 12 אינץ'.
מברישים את הבצק בעדינות עם שמן זית. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד 10 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את הבצק, מכוסה, עד 12 שעות.)
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף; מברשת עם שמן זית.
חותכים את הבצק במחצית לרוחב עם סכין שף או חותך פיצה לעשות שני ריבועים 6 אינץ'.
חותכים כל חצי ל 10 חתיכות שוות.
על משטח מקומח קל, למתוח לגלגל כל פיסת בצק עם הידיים לתוך חבל דק 12-14 אינץ ' ארוך.
להעביר את החבלים למדפי האפייה מוכנים, הסדרת אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה.
לטאטא את הלבן ביצה עם 2 כפות מים בקערה קטנה.
מברישים את מקלות הלחם בקלילות עם שטיפת הביצים, ואז מפזרים פרמזן. לכסות באופן רופף עם פלסטיק לעטוף; להפריש 10 דקות.
לחשוף את מקלות הלחם ואופים עד זהב פריך, כ -30 דקות, סיבוב גיליונות האפייה באמצע. החליקי את סדיני האפייה והניחי להם להתקרר על המדפים. (מקלוני הלחם יתפרקו ככל שיתקררו; אם הם עדיין גמישים, אופים כ-7 דקות נוספות.) לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.