נבטי בריסל מגולחים עם בייקון ושקדים
נבטים בריסל מגולח עם בייקון ושקדים הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם שקדים, בייקון, נבטי בריסל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: נבטי בריסל מגולחים עם בייקון ושקדים, כרוב ניצנים מגולח עם בייקון, ו נבטי בריסל עם בייקון ושקדים.
הוראות
מטגנים בייקון במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית עד להשחמה ופריכה, 5 עד 10 דקות.
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד על מגבות נייר.
מוסיפים את השום והשקדים לשומן במחבת ומבשלים מעט על אש בינונית עד לקלייה.
מוסיפים את נבטי הבריסל וזורקים במהירות לציפוי השמן החם.
מפזרים את חומץ היין האדום מעל הנבטים וזורקים שוב לציפוי. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהנבטים נבולים.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הבייקון ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.