קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין

מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין
מתכון meringues פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין יכול להתבצע בעוד כ-5 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנגו, קרטון שמנת כפולה, פיסטוק, וזיגוג סוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.

הוראות

1
אתה יכול לעשות את הגלידה עד חודש קדימה. ראשית, לחתוך את העור מן המנגו עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מן האבן וקוצצים דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
לטאטא את הקרם, Cointreau, הדובדבן סוכר, גרידת מנדרין ומיץ יחד עד שהוא מחזיק את צורתו. מקפלים במנגו. להטות את התערובת לתוך מיכל נוקשה להקפיא במשך 3 שעות עד קפוא בשקט, ערבוב פעם אחת לאחר 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
CointreauCointreau
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בינתיים לעשות את meringues. מחממים את התנור ל 120c /גז / מאוורר 100C. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף אפייה ולצייר 16 x 6cm מעגלים, מרווחים היטב זה מזה, על הסדינים. (השתמש מכסה צנצנת מדידה 6 ס " מ לרוחב כתבנית.)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לטאטא את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים חצי גלגלית סוכר ומקציפים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את הסוכר שנותר כף בכל פעם בזמן שטוף. מקפלים את האגוזים עם כפית מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
כפית מרנג על עיגולים נייר ולהתפשט לעשות סיבובים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
8
אופים במשך 1 שעה, החלפת המגשים סיבוב לאחר 30 דקות. המקצפת מוכנה כאשר מוצק ונשמע חלול אם טפח. מגניב על המגשים ואז לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כאשר הקציפות קרירות והגלידה קפואה ברכות, מקצפות את הקציפות יחד בזוגות באמצעות הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
10
שים אותם לתוך מיכל בשכבה אחת להקפיא, יחד עם שאריות גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
11
כדי לשרת, להסיר מהמקפיא ולפזר עם אגוזים קצוצים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
12
מגישים על צלחות ולאכול עם מזלגות.