קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה

מקרוני וגבינה קלאסי בכיתה
מקרוני וגבינה קלאסי של כיתת האם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה קלאסי, מקרוני וגבינה קלאסי, ו מקרוני וגבינה קלאסי.

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה עד שהוא פשוט מגיע לרתיחה, ואז לכבות את החום ולהגדיר aside.In סיר גדול עם תחתית כבדה, ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד התערובת הופכת חום בהיר בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.בעוד לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את החלב החם לתערובת הקמח עד בשילוב שווה וחלק. (זה יקבל עבה מאוד כאשר אתה הראשון להוסיף את החלב, ואז רזה החוצה.) להחזיר את הסיר לחום בינוני-גבוה ובעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף, על 2 עד 3 דקות. מערבבים ב 1 כף מלח, טעם, ומוסיפים את המלח הנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
הסר מהחום ולהגדיר aside.To להרכיב: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שזה כמעט אל דנטה (רק על קצה להיות underdone), ולאחר מכן לנקז ולשטוף עם מים קרים; להפריש. (אם אתה מתכנן העליון מק ' וגבינה עם panko ולאפות אותו, לחמם את התנור ל 204° ולסדר מתלה באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
מניחים את הסיר השמורה של בשמל מעל חום בינוני ומערבבים בשתי הגבינות רק עד מומס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
מוסיפים את הפסטה וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפסטה מחוממת דרך ומהבילה, כ-2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מגישים מיד או, אם אפייה, להעביר לתבנית אפייה 5 ליטר, מפזרים את panko, ואופים עד מבעבע וחום על גבי, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)