מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פילה מקרל, זיתים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מקרל בגריל עם ריבת עגבניות מתובלת, מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות, ו Soused מקרל עם קרם fraîche & צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לצחצח את העגבניות ושומר בכל רחבי עם חצי שמן זית הנמדד ואת העונה עם מלח ופלפל; להפריש.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העגבניות והשומר על הגריל ומבשלים חשפו עד סימני גריל טופס, על 3 עד 4 דקות. הפוך את הירקות ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 3 עד 4 דקות יותר.
הסר ללוח חיתוך.כאשר הירקות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך ולהשליך את הליבות מן השומר. קוצצים גם את השומר וגם את העגבניות לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' ומניחים בסיר בינוני.
מוסיפים את מרק הדגים או מיץ צדפות, שום, זעפרן ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הירקות התרככו, כ 20 דקות. תתחמם בזמן שאתה צולה את הדג. (אם אתה משתמש במחבת גריל, השתמש בכמה שכבות של מגבת נייר כדי לנגב את המחבת נקייה לפני הצלייה הדג.)
מחממים את הגריל לגובה בינוני. לשפשף את הסורגים עם מגבת טבולה בשמן זית.ללטף את פילה מקרל יבש עם מגבות נייר.
מברישים את שני הצדדים עם שאר שמן הזית הנמדד ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל.
מניחים את הפילה על העור בצד הגריל למטה ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הפילה עם מרית שטוחה ומבשל עד שסימני גריל מופיעים בצד השני והדגים מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר.
הסר את הפילה לצלחת ואוהל עם נייר כסף.
מוסיפים את הפטרוזיליה לתערובת העגבניות-שומר החמה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.מחלקים את תערובת עגבניות-שומר בין 4 צלחות הגשה מעובדות או קערות רדודות ומעל כל מנה עם מקרל. מעל הדג עם כ 1 כף של טפנד (יהיה לך כמה שנשאר), מפזרים את אוכמניות או צלפים, ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו