קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים

מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פילה מקרל, זיתים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מקרל בגריל עם ריבת עגבניות מתובלת, מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות, ו Soused מקרל עם קרם fraîche & צלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לצחצח את העגבניות ושומר בכל רחבי עם חצי שמן זית הנמדד ואת העונה עם מלח ופלפל; להפריש.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העגבניות והשומר על הגריל ומבשלים חשפו עד סימני גריל טופס, על 3 עד 4 דקות. הפוך את הירקות ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הסר ללוח חיתוך.כאשר הירקות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך ולהשליך את הליבות מן השומר. קוצצים גם את השומר וגם את העגבניות לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' ומניחים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את מרק הדגים או מיץ צדפות, שום, זעפרן ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הירקות התרככו, כ 20 דקות. תתחמם בזמן שאתה צולה את הדג. (אם אתה משתמש במחבת גריל, השתמש בכמה שכבות של מגבת נייר כדי לנגב את המחבת נקייה לפני הצלייה הדג.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
דַק-דַק-
4
מחממים את הגריל לגובה בינוני. לשפשף את הסורגים עם מגבת טבולה בשמן זית.ללטף את פילה מקרל יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברישים את שני הצדדים עם שאר שמן הזית הנמדד ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מניחים את הפילה על העור בצד הגריל למטה ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הפילה עם מרית שטוחה ומבשל עד שסימני גריל מופיעים בצד השני והדגים מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הפילה לצלחת ואוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מוסיפים את הפטרוזיליה לתערובת העגבניות-שומר החמה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.מחלקים את תערובת עגבניות-שומר בין 4 צלחות הגשה מעובדות או קערות רדודות ומעל כל מנה עם מקרל. מעל הדג עם כ 1 כף של טפנד (יהיה לך כמה שנשאר), מפזרים את אוכמניות או צלפים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירות יער צלפיםפירות יער צלפים
מקרלמקרל
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו