מרק בקר ושעורה הרביעי
מרק בקר ושעורה הרביעי הוא חלב חינם מרק. מתאים ל-12 ומחירו 51 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם מלח, עצם מרק בקר, בשר תבשיל בקר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. נסו סדרת מרק בקר-חלק 2: מרק בקר ושעורה, מרק שעורה בקר עבור 2, ו מרק שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק של 6 ליטר, שלבו בשר תבשיל, עצם מרק, שעורה וגזר. כיסוי עם מים כדי בתוך 2 סנטימטרים של למעלה של סיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 1 שעה.
מניחים בצל וסלרי בסיר וממשיכים לבשל 2 שעות נוספות.
הסר בצל, גזר, עצם וסלרי. מתבלים במלח ומגישים.