צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? מרק דגים עם לחם ורוויל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פילה דג עור כגון הליבוט, כיכר שאור, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille.
הוראות
1
לשטוף חלקים ירוקים ולבנים של כרישה בנפרד בקערה של מים קרים, ולאחר מכן להרים עם כפית מחוררת להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרישה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
2
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 6 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל ירקות כרישה, בצל, סלרי וגזר, ערבוב, עד מתחיל לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
ירוק
בצל
כרישה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים זעפרן, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עלי דפנה
זעפרן
5
מוסיפים עגבניות טריות ופרה עגבניות ומבשלים, ערבוב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
6
מוסיפים יין ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
7
מערבבים במלאי ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, חשוף, 30 דקות. בזהירות לשפוך דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום גבוה בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
3
לחם מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן, ואז גריל על כל הצדדים עד סימני גריל מופיעים. לקרוע לחם לחתיכות 3 אינץ מחוספס ואופים על תבנית אפייה באמצע התנור עד פריך בחוץ אבל רך בפנים, על 10 דקות. Croutes מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
גריל
4
מחממים חמאה בסיר כבד של 4 ליטר מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים חלק לבן של כרישה, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, כ -2 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.