מרק האגם המערבי
זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פילה דגים, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מרק בוטנים מערב אפריקה, מרק בוטנים מערב אפריקה, ו מרק בוטנים מערב אפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים בשר עם 1 כפית מלח, רוטב סויה ויין אורז ומניחים בצד.
מערבבים מרק והכלומניקים בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד המרק מגיע לרתיחה ומתעבה מעט. הפחת את החום לרתיחה חשופה.
מוסיפים את בשר טחון במרינדה ערבוב לשבור אותו כפי שאתה מוסיף אותו (מערבבים בעדינות אם באמצעות דגים). כאשר הבשר או הדגים רק מבושל (כ -30 שניות לבשר או 2 דקות לדגים), מוסיפים חלבוני ביצה על ידי טפטוף אותם לתוך מרק רותח ומערבבים את המרק סביב לאט עם זוג מקלות אכילה. כאשר חלבונים ביצה הם התגבשו, כ -30 שניות יותר, לכבות את החום.
מוסיפים פלפל לבן ועוד מלח לפי הטעם.
מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים לשלב.