מרק הודו מיושן
מרק הודו מיושן נטול גלוטן, וללא חלב הר העבודה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 22 מנות עם 69 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש עגבניות משומרות, הודו, סלרי ואפונה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק אטריות הודו מיושן, קציצת הודו מיושנת נמסה, ו טורקיה שיכורה מיושנת וטובה.
הוראות
מניחים את פגר ההודו והמים בתנור הולנדי או בקומקום מרק; מביאים לאט לרתיחה על אש נמוכה. מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות.
הסר פגר וזורקים. מסננים מרק דרך מסננת מרופדת בבד גבינה. אם משתמש באופן מיידי, רזה שומן או במקרר עבור 8 שעות או לילה; להסיר שומן מפני שטח. מלאי יכול להיות בקירור עד 3 ימים או קפוא במשך 4 עד 6 חודשים.
למרק, החזירו מרק מסונן לתבנית.
מוסיפים את הודו, ירקות, אורז, מרק ותבלינים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהאורז והירקות רכים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ד ר לשחרר ד ר ל ריזלינג. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![דוקטור ריסלינג]()
דוקטור ריסלינג
"...ערך מורכב ויוצא דופן באופן מפתיע בריסלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."היין הזה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוף מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."מגזין מזון ויין