מרק נקניקיות
מרק נקניקיות הוא מנה עיקרית המתאימה ל-4 סועדים. תמורת 1.22 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -16 גרם חלבון , 26 גרם שומן , וסך הכל 443 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . לכו לחנות וקנו קמח, חמאה, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . ציון זה יציב. מתכונים דומים: מרק שרימפס קייג'ון , מרק אנצ'ילדה עוף , ומרק עוף תירס מתוק וצ'ילי ירוק .
הוראות
בסיר גדול, מבשלים את הנקניקיות, הבצל והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את המים, תפוחי האדמה והמרק. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 20 דקות.
מוסיפים תירס; מבשלים על אש קטנה עוד 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
בינתיים, בסיר קטן, ממיסים חמאה; מוסיפים קמח ופלפל עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את החלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד להסמכה. מוסיפים לתערובת הנקניקיות.