מרק קינוח תות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 193 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 7. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו סוכר, קינמון טחון, ציפורן טחונה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מרק קינוח תות קלוי, מרק קינוח תות שדה, ו קוליס ריבס תות (מרק קינוח).
הוראות
1
בסיר גדול שלבו 3/4 כוס מים, מיץ תפוחים, סוכר, קינמון וציפורן. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש.
3
מניחים תותים ושאר המים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתערובת מיץ תפוחים. מערבבים יוגורט וצבעי מאכל אם רוצים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס יוגורט תות
5
מרק מצקת לקערות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
6
שלב שמנת חמוצה וחלב; כף כ 2-1 / 2 כפיות למרכז כל קערה. באמצעות קיסם, למשוך תערובת החוצה, ויצרו פרח או עיצוב על פי בחירתך.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרוסקו סיפריאני עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.