מרק רביולי עשבי תיבול
המתכון הרב רביולי מרק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 257 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, מרק עוף, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו רביולי פלפל אדום ועשבים, רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשב, ו רביולי תירס טרי עם רוטב שמנת עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מוסיפים בצל וגזר ומטוגנים עד הבצלים שקופים ומעט זהובים וגזר מתחילים לרכך, כ -7 דקות. ירקות העונה עם פלפל.
מוסיפים מרק עוף לסיר, מעלים חום לגבוה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים רביולי למרק רותח-תערובת ירקות ומחזירים מרק לרתיחה.
מבשלים רביולי עד מכרז לנשוך (ראה הערות). במהלך 4 עד 5 הדקות האחרונות של בישול, מוסיפים אפונה טרייה (אם משתמשים באפונה קפואה, מוסיפים ברגע האחרון), אורגנו ותימין. מתבלים לפי הטעם עם פלפל ומערבבים פטרוזיליה. מרק מצקת לתוך קערות רחבות, רדודות, מפזרים פרמזן, ומגישים.