מרק שעועית לבנה עם אסקרולה
מרק שעועית לבנה עם אסקרול לוקח כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו מכילה 458 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 סועדים. תמורת 2.49 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות משומרות, שעועית קנליני, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . ציון זה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מרק אסקרול ושעועית , ירכי עוף עם ג'ינג'ר, שום וליים עם סלט אסקרול , ומרק נקניקיות עוף, שעועית לבנה וכרוב .
הוראות
בתנור הולנדי, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים עד לריכוך.
מוסיפים ציר, עגבניות, תיבול איטלקי ופתיתי פלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, 15 דקות.
מוסיפים את האורזו והאסקרולה. מחזירים לרתיחה; מבשלים 12-14 דקות או עד שהאורזו רך.
מוסיפים שעועית; מחממים היטב, תוך ערבוב מדי פעם.