מרק צדפות מעושנות וחסילונים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי דפנה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: דגים ומרק צדפות מעושנות, בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות, ו מרק צדפות.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את מרק מים וצדפות עם קליפות שרימפס, שום מרוסק, שרי, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה ושליש של הבצל. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 20 דקות. מסננים את מלאי השרימפס לקערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(מומלץ: רוטב A1)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיף את שומר, סלרי, פלפל, שום טחון ואת הבצל הנותר. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות בקושי מתרככים, 3 דקות. לחשוף ולבשל עד מכרז, 3 דקות יותר.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.