מרק תירס לובסטר
מרק תירס לובסטר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עירית, שמן זית, קרם שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק תירס ולובסטר, מרק תירס לובסטר, ו מרק תירס לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את הבשר מהקליפות של הלובסטרים.
חותכים את הבשר לקוביות גדולות ומניחים אותם בקערה. מכסים בניילון נצמד ומקררים. שמור את הפגזים ואת כל המיצים שאוספים.
חותכים את הגרעינים תירס מן הקורים ולהניח בצד, שמירה על הקורים בנפרד.
עבור המניה, להמס את החמאה בתוך סיר או תנור הולנדי גדול מספיק כדי להחזיק את כל קליפות הלובסטר וקלחי תירס.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 דקות, עד שקוף אבל לא השחמה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השרי והפפריקה ומבשלים 1 דקות.
מוסיפים את החלב, הקרם, היין, קליפות הלובסטר והמיצים שלהם, וקלחי תירס ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים את המניה על החום הנמוך ביותר במשך 30 דקות. (אני מזיז את הסיר בחצי הדרך מהחום.)
בינתיים, בקומקום אחר או בתנור הולנדי, מחממים את השמן ומבשלים את הבייקון במשך 4 עד 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד להשחמה ופריכה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, סלרי, גרעיני תירס, מלח ופלפל לאותו סיר ו לטגן במשך 5 דקות. כאשר המניה מוכנה, להסיר את החלקים הגדולים ביותר של פגז לובסטר ואת קלחי תירס עם מלקחיים ולהשליך.
מניחים מסננת על סיר מרק בזהירות לשפוך את המניה לתוך הסיר עם תפוחי אדמה ותירס. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז.
מוסיפים את הלובסטר המבושל, העירית והשרי ומתבלים לפי הטעם.
מחממים בעדינות ומגישים חם עם קישוט של בייקון פריך.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Simonnet-Febvre Petit שבלי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis