קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות18
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק תפוחי אדמה ביתי

מרק תפוחי אדמה ביתי
מרק תפוחי אדמה ביתי נטול גלוטן, וצמחוני מרק. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך מרק עוף, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה ביתי, מחבת בקר ותפוחי אדמה ביתית, ו אפיית הודו ותפוחי אדמה ביתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מחממים את מרק העוף ותפוחי האדמה לרתיחה בסיר על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם עם מזלג כדי לוודא תפוחי אדמה לא מקל על הסיר. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים ומבשלים כ 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לקלף דק לחתוך את הבצל הירוק. אם יש לך בצל נוסף, לעטוף אותם אטום לאחסן במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
כאשר תפוחי האדמה נעשים, להסיר את הסיר מן החום, אבל לא לנקז. לשבור את תפוחי האדמה לחתיכות קטנות יותר עם מחית תפוחי אדמה או מזלג גדול. התערובת עדיין צריכה להיות גבשושית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מערבבים את החלב, מלח, פלפל, טימין ובצל לתוך תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חם ומהביל, אבל לא נותנים את המרק לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
קופסת תירס אחתקופסת תירס אחת