מרשמלו מנטה מסובב
מרשמלו מנטה מסובב לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 29 קלוריות, 0 גרם חלבון ו-0 גרם שומן למנה. תמורת 5 סנט למנה, מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 100 מנות סועדים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. גשו לסופר וקנו תמצית מנטה, מים, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 7%. הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מרשמלו מנטה ביתי עם קקאו חם מנטה, מרשמלו מנטה ומרשמלו מנטה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קו 13-in. x 9 אינץ'. מחבת בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף בחמאה; לְהַפְרִישׁ.
בקערת מתכת גדולה, מפזרים ג'לטין מעל 1/2 כוס מים; לְהַפְרִישׁ. בסיר גדול וכבד מערבבים את הסוכר, סירופ התירס, המלח והמים שנותרו. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים, מבלי לערבב, עד שמדחום סוכריות קורא 240° (שלב כדור רך).
מסירים מהאש ומוסיפים בהדרגה לג'לטין. מקציפים במהירות גבוהה עד שהתערובת סמיכה והנפח מוכפל, כ-15 דקות. מקציפים בתמצית.
מורחים לתבנית מוכנה. זרוק במהירות צבע מאכל על ממתקים; לחתוך ממתקים עם סכין כדי להסתחרר. מכסים ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 6 שעות או לילה.
שלבו סוכריות וסוכריות מנטה של קונדיטורים. בעזרת נייר כסף, מרימים את המרשמלו מהתבנית. בעזרת סכין או חותכן פיצה מצופה בספריי בישול, חותכים ל-1-in. ריבועים; לזרוק פנימה תערובת סוכר של קונדיטורים. אחסן בכלי אטום במקום קריר ויבש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סלבך אוסטר ריזלינג קבינט. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
![סלבך אוסטר ריזלינג קבינט]()
סלבך אוסטר ריזלינג קבינט
קבינט מתפצפץ, מעומלן וללא דופי; מאוד לימי-צמחי; במיוחד תפוח ומינראלי; גימור מנטה חמור. מתאים לכל מה שאוהבים במטבח העופות, הרכיכות ופירות הים, במיוחד אם הוא מלווה ברטבים על בסיס שמנת או חמאה. נהדר עם סלטי קיץ ועם מטבח פסיפיק רים.