תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז נאנאימו בר (Nanaimo). והוא יספק כ 36 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, תחליפי אבקת פודינג וניל, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו בראוניז נאנאמו, בר Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325°f.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים מדף בעמדה האמצעית של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים שוקולד וחמאה בסיר כבד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מערבבים היטב.
7
יוצקים לתוך תבנית אפייה משומנת היטב.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בעוד בראוניז מגניב, להכין את השכבה האמצעית. במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר של ממתקים יחד עד אור מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
אבקת פודינג
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
11
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
הסר מהחום.
14
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)