נזיר מכוסה ארז עם צלוי אש ו-Puttanesca Relish
דג Monkfish ארז עם אש קלוי Puttanesca Relish עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 303 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם עגבניות שזיף, פרושוטו ארוך, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארז מפוצל פילה סלמון טרי עם רוטב חמוציות מתובל, עץ ארז-זנבות לובסטר עם תבלין צ'ילי מעושן תירס, ו סלמון מצופה ארז.
הוראות
להוסיף קרש ארז; לשקול עם פחית או סיר קטן כדי לשמור שקוע ולספוג 1 יום.
מברשת מתלה גריל עם 1 כף שמן. מסדרים עגבניות, בצל ופלפל פעמון על תבנית אפייה.
מפזרים מלח ופלפל; טפטוף עם 1 כף שמן. ירקות גריל עד חרוך קל שלפוחיות, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, על 4 דקות עגבניות 8 דקות עבור בצל ופלפל. החזרת ירקות לאותו גיליון וקריר מעט.
לקלף חצאי עגבניות; חצאי פלפל לקלף. קוצצים את כל הירקות בגסות ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים זיתים, אנשובי, שום, בזיליקום, צלפים, חומץ, הנותרים 1 כף שמן. לזרוק כדי להתמזג. מתענג טעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מפזרים פילה עם מלח ופלפל. לעטוף 2 פרושוטו פרוסות סביב כל פילה, משאיר למעלה ולמטה חשוף. Secure prosciutto עם קיסמים. לחץ על כל פילה מעט כדי לשטח את הדף.
מניחים פילה על קרש. כף 1/4 כוס להתענג על גבי כל פילה ולחץ לדבוק.
מניחים קרש על גריל; לכסות ברביקיו. לבשל דגים עד אטום רק במרכז מדחום מוכנס לתוך מרכז רושמים 49°, בדיקה מדי פעם ריסוס קרש עם מים אם מתחיל לשרוף, על 18 דקות.
מגישים, עוברים מתענג הנותרים.
טיפ קניות: השתמש 1 אינץ ' עבה ארז קרש עבור monkfish. קרשים דקים יש נטייה לשרוף עיוות על הגריל. חפש ארז מסומן" מטופל " בחצרות עצים וכמה חנויות לשיפור הבית. או להזמין לוחות מחברת ארז Satuee (sauteecedar.com; 866-728-8332).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.