קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ניוקי תרד וריקוטה

ניוקי תרד וריקוטה
ניוקי תרד וריקוטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, פלפל טחון, נדיב של אגוז מוסקט הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ניוקי תרד ריקוטה, ניוקי תרד וריקוטה, ו ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תרד בסיר גדול של מים מלוחים רותחים רק עד נבול, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ניקוז. לסחוט נוזל. קוצצים תרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3
מערבבים תרד, ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, 1/2 כוס קמח, חלמונים ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה עד צורות בצק דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
אבקת אפיית גיליון עם קמח. עבודה בקבוצות ושימוש בידיים משוריינות, לגלגל בצק 1/4 כוס על משטח עבודה משוריין כדי ליצור חבל 5 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
חותכים חבל לחתיכות 1 אינץ'.
6
מגלגלים כל חתיכה בין כפות הידיים כדי ליצור סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
להעביר ניוקי להכין תבנית אפייה. חזור על גלגול, חיתוך ועיצוב עם הבצק שנותר. עבודה בקבוצות, להוסיף ניוקי לסיר של מים מלוחים רותחים; לבשל עד ניוקי לעלות על פני השטח. לבשל 4 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להסיר ניוקי מן המים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מניחים בצלחת הגשה.
9
יוצקים חמאה על ניוקי; לזרוק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם ב 400°f תנור על 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מפזרים 1/2 כוס פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.