נקטרינה-בלקברי קריספ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Nectarine-Blackberry פריך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 330 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, אוכמניות, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Blackberry-Nectarine Crisp, עוגת אוכמניות נקטרינה, ו נקטרינה-קובלר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח,סוכר חום זהוב, קליפת לימון, ומלח בקערה בינונית toblend.
מוסיפים חמאה מומסת וניל; מערבבים עד לחה באופן שווה אבל crumbly.DO קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מקציפים ביצים בקערה גדולה.
להקציף בcrème fraîche ווניל.
להוסיף 1 כף קמח; להקציף אל blend.do קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה.כיסוי וצינה. Rewhisk לפני המשך.
מחממים תנור ל 191°. חמאה 8x10 אינץ ' צלחת קרמיקה סגלגל.
מניחים פירות יער וnectarines בקערה גדולה.
מפזרים להישאר 1 / 2 כוס קמח וסוכר מעל; לזרוק מעיל.
יוצקים תערובת ביצהבאופן שווה על פירות. שימוש באצבעות, crumbletopping על פירות, הפצת באופן שווה.
אופים פריך עד פודינג מוגדר וtopping הוא חום זהוב, על 55 דקות.
בואו מגניב לפחות 10 דקות עד 1 שעהלפני ההגשה.
מגישים withvanilla גלידה.