נקניקיות עוף מעושנות Abiquiu בקורנהוסקס
לכו לחנות ותביאו טורטיות קמח, צוהר קלוי באש, פלפלים צ'ילי, קורנהוסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינה מעושנת ונקניקיות שעועית, דג בגריל על תירס טרי עם חמאת כוסברה צ'יפוטלה, ו נקניקיות עוף עם סלט כרוב.
הוראות
מערבבים את מלח הים, אבקות צ ' ילה, ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את עוף הקרקע, תירס, בצל, שום, פלפלים צצים, ודבש ולשלב עם הידיים שלך עד הבשר מתובל באופן שווה.
הסר את cornhusks מהמים ולמקם אותם על מגבת כותנה לספוג עודפי מים.
מחממים את הגריל או התנור ל-250 ° F.
טופס גליל נקניק עם הידיים, באמצעות כ 6 אונקיות של תערובת נקניק. שים את הנקניק בצד על צלחת וחזור עד שיהיו לך 8 נקניקיות.
מניחים כל נקניק על cornhusk רטוב, העליון עם cornhusk השני, לעטוף את cornhusks סביב הנקניק, ולקשור כל קצה עם חוט.
עשן במשך 1 1/2 עד 2 שעות, או עד שנעשה.
מגישים עם תוצרת בית פיקו דה גאלו או הסלסה האהובה עליך ותירס רך או טורטייה קמח. אתה יכול לאכול אותם כמו לעטוף או בסגנון tostada עם מזלג.
Reprinted with permission from America ' s Best BBQ, Homestyle by Ardie A. Davis And Chef Paul Kirk, © 2013 Andrews McMeel Publishing
מרכיבים
1גבינת פרמזן מגוררת
נקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צוהר קלוי באש צ'ילה פלפלים, קל או חם0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
ניו מקסיקו ירוק צ'ילה אבקה, כגון Rancho דה Chimayo או המותג האהוב עליך791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תירס שמנת בסגנון4קצת קישואים קצוצים
8 אינץ תירס רך או טורטיות קמח, להגשה2ציפורן גדולה
שום, טחון1קילוגרם
עוף טחון, הודו, חזיר או בקר2קרום: פירורי קרקר גרהם
ניו מקסיקו מותק4קצת קישואים קצוצים
פיקו דה גאלו או סלסה, להגשה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2קרום: פירורי קרקר גרהם
בצל מתוק קצוץ16
תירס יבש, ספוג במים חמים במשך 20 דקות